zburând pe mătură - fotografie din vacanta

Zburând pe mătură

La ora de limba și literatura română am primit că temă să alegem o fotografie și să povestim o întâmplare memorabilă de care ne aduce aminte. Mă uitam prin albumele cu fotografii și nu știam ce să aleg, când am găsit fotografia perfectă. Eram eu, călare pe o mătura, pe terenul de Vâjhaț de la Hogwarts, încercând să prind Hoțoaica Aurie. Zâmbeam, deoarece trăiam o senzație extraordinară.

Toată familia a așteptat cu nerăbdare călătoria la Londra, dar eu, mai mult decât orice îmi doream să vină ziua dedicată vizitei la Studiourile Warner Bros. Acolo aveam să vedem o mulțime de lucruri care au apărut în filmele Harry Potter. Când a venit ziua cea mare, am luat trenul spre Watford pentru a ajunge la destinație. Am așteptat să înceapă turul, iar apoi a început magia. Am văzut mașina familiei Weasley, scările mișcătoare, salcia bătăușă, biroul lui Dumbledore și multe altele. Și asta doar în prima sală! După aceea, a venit partea în care te puteai da pe matura sau iți puteai face poze.

Întâi am stat la o coada lungă că să ne facem un poster că acela cu Sirius Black când era căutat, apoi am mai stat la încă o coadă pentru a ne da pe matură. Aici ne-am dat doar eu și fratele meu, Bogdan, pe care a trebuit să îl convingem noi să de dea. Dar o dată convins el a fost primul care a încălecat mătura. Am urmat eu. M-am urcat pe mătura, care se mișca. Era o doamna în fața mea care îmi spunea ce semne să fac la cameră. În spatele meu era un Green Screen, iar în fața mea era un ecran pe care puteam să mă văd. A fost senzațional! Pe ecran au început să apară  fundaluri  și chiar simțeam că sunt într-o lume magică. Simțeam că zbor!

Mi-a părut rău când s-a terminat, dar ne-am continuat turul fericiți și chiar am sărbătorit cu cate un pahar de Butterbeer.